באילו נושאים בדיוק עוסק הפורום

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

25/02/2003 | 12:05 | מאת: אמנון

שלום במה בדיוק עוסק הפורוםהחדש והמעניין? אילו תופעות? בעיות רפואיות? כו'.... באילו נושאים ניתן לשאול? אשמח לפירוט בנושא תודה רבה ובהצלחה אמנון

25/02/2003 | 22:11 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, פורום זה עוסק בהפרעות נשימה, דיבור ובליעה בתחום הראש והצוואר. כך חיך ושפה שסועים, מומי ראש וצוואר, דיבור אפי, נחרה ודום נשימה בשינה. בבריאות שלמה ד"ר יהודה פינקלשטין

25/02/2003 | 22:16 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, פורום זה עוסק בהפרעות נשימה, דיבור ובליעה בתחום הראש והצוואר. כך חיך ושפה שסועים, מומי ראש וצוואר, דיבור אפי, נחרה ודום נשימה בשינה. בבריאות שלמה ד"ר יהודה פינקלשטין מנהל הפורום Yehuda321

26/02/2003 | 09:27 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הפורום עוסקמנגנוני נשימה, דיבור ובליעה בתחום ראש וצוואר. לכן חיך ושפה שסועים, מומי ראש וצוואר, נחרה ודום נשימה בשינה ןעןד. הריני מאחל לך בריאות שלמה ד"ר יהודה פינקלשטין מנהל הפורום

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה