הפסקת נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

22/09/2003 | 23:41 | מאת: אורן

יש לי בעיה שדי מטרידה אותי הפסקת הנשימה למס' שניות. המקרה קרה לי פעמיים. בפעם הראשונה זה היה אחרי לעיסת מסטיק חריף במיוחד ובפעם השניה אחרי שתית משקה מוגז ואח"כ אכילת ענבים להערכתי זה קשור למיצי העיכול

23/09/2003 | 05:46 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, לא ניתן להתייחס לשאלתך מבלי לקבל פרטים על "הפסקת הנשימה". האם לא יכולת לשאוף (=להכניס) אויר, או לנשוף (=להוציא) אוויר? עליך לתאר יותר מה חשת עN שניתן יהיה להתייחס לשאלתך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה