הרקמה המחברת בין השפה העליונה לחניכיים העליונות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

21/08/2016 | 16:23 | מאת: נעמה

שלום רב, לא בטוחה שאני שואלת במקום המתאים אבל זה הכי קרוב שמצאתי. קיבלתי מכה לפני יומיים בפה, והתחיל לרדת לי דם.. כשהסתכלתי במראה שמתי לב שנקרעה לי הרקמה שמחברת את השפה העליונה לחניכיים (הרצועה הזו שמתוחה). ההורים אמרו לי שזה יתחבר חזרה (זה קרע די קטן), אבל אני שמה לב שזה מתחיל להתאחות אבל לא להתחבר (זאת אומרת שהבשר מתחיל להיסגר אבל באותה צורה של הקרע ולא אחד עם השני.... מה אמור לקרות עכשיו ? זה אמור להתחבר? (זה עדיין לא נסגר לגמרי, אם אני נוגעת עם הלשון זה עדיין קצת שורף)

שלום נעמה, שלב ראשון, עליך לגשת לרופא המשפחה ובמידת הצורך הוא יפנה אותך להמשך טיפול. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

08/10/2020 | 13:53 | מאת: מיטל

היי נעמה , שאלת לפני כמה שנים לגבי החלק הזה לבת שלי נחתך גם . האם התאחה לך בסופו של דבר?

שלום רב, הייתי פונה לאחות קופת החולים והיא תוכל להנחות אותך לגבי המשך טיפול. בברכת חג שמח, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה