מבוגר חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

17/08/2016 | 03:38 | מאת: אמא

שלום דר נחמני ברצוני לשאול אני אמא לילד שהוא בן 26 שנים ובבדיקה נאמר לנו שיש פיסטולס בחיך שעדיין לא נסגרה שאלתי היא כזו בשתיקה ובאוכל זמזום או המשקה הם אמורים לעבור דרך האף זה שאלה ראשונה והשאלה השניה היא האם שהוא מקיא אסז נוכחתי לדעת שבאמת יש לו פיסטולס כי הקיא שהוא מקיא יוצא לו גם מהאף בשילוב דם

שלום רב, בהחלט ניתן לסגור את הפיסטולות בחיך. אבל רצוי קודם לכן לבדוק אם רק הפיסטולות משפיעות על בריחת המזון לאף וכן אם הדיבור תקין. ברצון רב אעזור לכם. שלחי פרטים למרפאת חיך בבית חולים מאיר באמצעות הפקס 09-7471617 או באמצעות האימייל [email protected] או בטלפון 09-7472700 בברכת יום טוב, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה