תנוחת הלשון

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

25/06/2016 | 10:41 | מאת: יניב

שלום, האם יש קשר בין תנוחת לשון לקויה(שלא מתיישבת באופן מלא על החיך הקשה)לבין החלשות החיך הרך ? עם ההשנים מרגיש שהקול בורח מהאף מסיבה מסוימת,האם יש קשר בין השניים? תודה..!

אין קשר בין תנוחת הלשון כלפי החיך הקשיח לחולשת החיך. מאידך, אם קיימת בריחת אויר אפית בזמן הדיבור עליך לבדוק זאת במסגרת מרפאת מומחים לאי ספיקת החיך. אתה יכול ליצור קשר עם המרפאה בבית חולים מאיר 09-7472700 ולבקש זימון לד"ר אריאלה נחמני ולד"ר יניב אבנר באותו יום. בברכה, ד"ר ריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה