קושי בליעה לאחר ניתוח לתיקון בריחת אוויר אפית

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

08/05/2016 | 18:25 | מאת: מירב

שלום דר לפני 15 שנה עברתי ניתוח למתלה לועי לאחרונה ישנה קושי בעיקר באכילה ובשתיה מה עלי לעשות האם ישנה אפשרות לפנות לפרופסור פינקלשטיין כי אמרו לי שהוא מומחה ביעף בטיפול ים במומים כאלה והיכן הוא מקבל

שלום מירב, לא נראה לי שקיים קשר בין הניתוח שעברת לקשיי הבליעה הנוכחיים. לצערי הרב, פרופסור פינקלשטיין נפטר לפני כשנתיים. מאידך, אנו ממשיכי דרכו ואת מוזמנת למרפאתנו בבית חולים מאיר. צרי קשר באמצעות הפקס 09-7471617 שלחי את הפרטים שלך והתלונה .על גבי הפקס כתבי עבור ד"ר אריאלה נחמני ואדאג שתוזמני. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה