בסיס לשון גדולה מהרגיל

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

22/03/2016 | 20:16 | מאת: מיכל

שלום דר בני בן ה26 בעברו לקה בחיך ושפה שסועה דו צדדי לאחרונה ביקרנו אצל רופא א א ג ובמהלך הבדיקה של הרופא התגלתה שיש לבני בסיס לשון גדולה מה זו אומת ומה עלינו לעשות בברכה מיכל

שלום מיכל, אין כל בעיה לבדוק את ממדי הלשון ובחלק מהמקרים ישנם פתרונות. מכיון ובבית חולים מאיר ישנה מרפאה לחיך ושפה שסועים וגם מערך א.א.ג המטפל בכל התופעות הנלוות, הייתי ממליצה ליצור קשר עם המרפאה 09-7472700 ולבקש תור אל ד"ר אריאלה נחמני ואל ד"ר יניב אבנר באותו יום. ברצון רב אעזור. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה