דום נשימה לאחר שיקום פה בחיך ושפה שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

15/03/2016 | 03:53 | מאת: מודאג מאוד

שלום דר אני בעברי היה י חיך ושפה שסוע לאחרונה אני מתעורר בלילה בבהלה וכאילו אני מוצא את עצמי כאילו שאני נושם בכבדות האם יש קשר למתלה לועי וטיפול אורטונודטי אומנם אני כבר אחרי כל הניתוחים מה עלי לעשות וכיצד אוכל לטפל בבעיה זו בברכה אדם מודאג

שלום רב, אין צורך להיות מודאג. בדרך כלל ניתן לטפל בדום נשימה בשינה. אתה יכול להתקשר למרפאת א.א.ג בבית חולים מאיר בכפר סבא 09-7472700 ולבקש מהמזכירה תור לד"ר אריאלה נחמני ולד"ר פיראס קאסם באותו יום. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה