סינדרום חיך שסוע ושפה שסועה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/03/2016 | 11:07 | מאת: סטודנטית

שלום רב במהלך עבודתי כקנאית תקשורת יש לי מטופל עם חיך תת רירי שאלתי היא האם אני יכולה להמליץ לו על ניתוח או טיפול ובאיזה שלב הולכים לניתוח

שלום רב, לפני החלטה על ניתוח וסוג הניתוח על המטופל לעבור הערכת מנגנון החיך הכוללת בדיקת דיבור מעמיקה, בדיקת וידאואנדוסקופיה, צפלומטריה ולעיתים גם וידאופלורוסקופיה. את הבדיקות הללו ניתן לבצע בבית חולים מאיר בכפר סבא במסגרת מרפאת חיך שסוע. את או המטופל יכולים לשלוח את פרטי המטופל לפקס 09-7471617 והוא יוזמן בהתאם. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה