חיך ושפה שסוע והתלבטות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

05/03/2016 | 01:16 | מאת: מ

שלום דר נחמני לפני שנה החלתי טיפולי בדיבור על ידי קלנאית תקשורת על רקע בריחת אוויר אפית ואומנם אני עברתי ניתוח מתלה לועי לפני כעשר שנים בערך ורציתי לדעת לדעתי התרגול עם קלנאית התקשורת לפי דעת אינה עובדת אך ורק על היגוי אחד ויש לי גם שפה שסוע איך וכיצד אוכל לקבל הלאה לגבי המשך טיפול הן מבחינת טיפולית נכונה והן מבחינה כירורגית טובה רציתי לדעת מי מנתח אצלכם ואעדכן אתם יושבים באיזה בית חולים ומי הפלסטינאי שלכם בברכה מיכה

שלום מיכה, צור קשר עם מזכירת המרפאה שלנו בבית חולים מאיר 09-7472700 ובקש פגישה עמי. נוכל בפגישה לעבור על כל הבעיות ולפתור אותן על הצד הטוב ביותר. ניתן גם ליצור עמי קשר ישיר באמצעות האימייל: [email protected] בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה