ניתוח חיך שסוע בתינוקת

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

09/02/2016 | 12:39 | מאת: ענת

ילדתי לפני כחודש ילדה מקסימה עם חיך שסוע (רק חיך אחורי) המליצו לנו על ניתוח דווקא בלונדון ולא בארץ. מה את אומרת, האם אחוזי ההצלחה בחו"ל גבוהים יותר?

שלום רב, ראשית, מזל טוב והרבה נחת! סיכויי ההצלחה בניתוחי חיך הם כ-70% בכל העולם! אשמח להפגש עמכם ולתת לכם את כל האינפורמציה הרצויה כדי שההחלטה שלכם לגבי בחירת מקום ניתוח או מנתח תהיה מתוך הבנה ושלמות. אתם יכולים ליצור עמי קשר באמצעות האימייל שלי [email protected] בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

27/02/2017 | 02:07 | מאת: קלמנוביץ

אשמח אם תחזרי אלי בקשר לניתוח חיך שסוע תודה

צרי עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] או הנייד 054-7604395 (בנייד אני פחות זמינה). בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

13/05/2016 | 16:31 | מאת: נעמי

אני בת 20 עם שפה וחיך שסועים. דבר ראשון חייבת לומר שיש לי חיים נפלאים, חיה טוב עם זה ומרגישה הכי טוב עם עצמי, תודה לקל! לפני כחודש עברתי ניתוח בבוסטון אצל דוקטור מוליקן שהוא הרופא הכי טוב בעולם בתחום הזה. בטח כבר שמעתם עליו. לפני הניתוח ערכתי מחקר קטן שוחחתי עם כ-30 הורים לילדים עם שפה/חייך שסועים. מתוך 40 רק אחד עבר ניתוח בארץ, וגם הוא היה צריך לתקן את זה בחו"ל. אם תרצי אשמח להיות בקשר. שמעתי גם על דוקטור סמרלד בלונדון (התכוונת אליו?) ואני מכירה ילדה בת 10 שנותחה אצלו שנה שעברה. אני מציעה להכנס לאתרים של רופאים בארץ ורופאים בחו"ל ולחפש תמונות. למרות שכמובן אי אפשר להקיש ממקרה למקרה, תוכלי לפחות לקבל אינדיקציה כלשהי. יש רופא בסינסנטי (ארה"ב) דוקטור ואן-אלסט, עם תוצאות ממש יפות. יש לי תמונות של תינוקות שהוא ניתח. תוכלי להשאיר לי מייל ואני אשלח. המון הצלחה, נעמי.

שלום נעמי, כפי שציינת קשה להשוות מקרה למקרה... אני שמחה שהניתוח שעברת על ידי מוליקן הצליח . בטוחני שאת מרוצה ומאושרת ובטוחני שמבחינתך ערכת בחירה נכונה בהחלטתך להנתח בחו"ל. מאידך, מתוך נסיון של 40 שנה בתחום חיך ושפה שסועים ומתוך הכרותי רופאים בארץ ובעולם, מאות ילדים עם שסע בחיך ו/או בשפה נותחו בהצלחה מרובה בארץ על ידי כירורגים פלסטיים ישראלים , בעלי שם ונסיון בתחום החיך והשפה השסועים. עם זאת, אשמח לקבל פרטים על דרך ההתקשרות עם רופאים בחו"ל עבור משפחות שמעוניינות בכך. האימייל שלי [email protected] בברכה, אריאלה

13/08/2017 | 22:28 | מאת: נעמי- האם יש דרך ליצור אתך קשר?

היי נעמי, רוצה לבדוק אפשרות לקיים את הניתוח בחו"ל (שפה שסועה). אשמח אם ניתן יהיה ליצור אתך קשר. תודה.

03/04/2018 | 18:26 | מאת: יחיאל

נעמי אשמח אם תיצרי איתי קשר יש לי כמה שאלות, בן 33 עם חך שסוע תודה המייל שלי [email protected]

שלום רב, ראשית מזל טוב להולדת בתכם. ברצון רב אפגש עמכם ונוכל לדבר על האפשרויות הניתוחיות. אני טסה לחו"ל ביום ראשון בלילה לכנס וחוזרת ב-15.4. אם אתם מעונינים תתקשרו למזכירות השרפ בכפר סבא 07-33700700 ותקבעו פגישה עמי לאחר חזרתי. הפגישה לא תהיה כרוכה בתשלום. לברור והבהרה תוכלו להתקשר אלי ל 054-7604385 בברכת חג שמח, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה