קנדידה ?

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

29/12/2015 | 16:02 | מאת: דין

שלום מיום שישי האחרון אני עם חום גבוה וכאבים כללים : גרון, כניחיים , שרירים בכל הגוף,כאבים איפה שהשני בינה , אוזנייים ... לפני כ24 שעות התקבלו הבדיקות דם שלי ולפי הרופאת משפחה יש לי דלקת בגוף , עכשיו אני ממתינים לתשובה מהמשטח גרון בינתיים היא מעריכה שזה דלקת בשקדים כי נראו תפליטים לבנים על השקדים ואני מטופל בראקוטן אנטיביוטיקה .. אך הבעיה העיקרית שמפריע לי בכל התהליך היא שנוצרה לי פטרת על הלשון שלא מראה סימנים של נסיגה ואני משתמש בדקטרין יומיים והכאבים הם בלתי נסבלים מהלשון זה פשוט כואב שורף מציק בכל רמה אפשרית ואני גם בקושי אוכל כי כל דבר שאני מכניס לפה שורף .... מה עושים ?

29/12/2015 | 17:09 | מאת: דין

לא רקוטן - רפאפן

שלום דין, הפורום עוסק בחיך ושפה שסועים ובעיות בליעה. לדעתי במקרה שלך אתה חייב להיצמד לאבחנת הרופא המטפל ולנהוג על פי המלצותיו. במידה ואתה חש שאינך מקבל מענה, אתהראשי לפנות לרופא אחר -רופא משפחה או רופא א.א.ג. בברכת בריאות שלימה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה