חשש לחיך שסועה תת רירי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/12/2015 | 20:13 | מאת: שרה

אני אמא לילד לקוי שמיעה בן 9 המרכיב מכשיר ושתל , בננו מטופל על ידי קלינאית תקשורת מגיל שנה, בשנים האחרונות עבדנו הרבה על היגוי נכון עם חשש לאנפוף, הוא עבר הרבה אבחונים על ידי קלינאיות תקשורת מומחיות, והיום אחרי אבחון נוסף ע"י לאה אורלן עלה החשש לחיך שסועה תת רירי (- לא ודאי.) עם המלצה והפניה אליך. רציתי לשאול האם את יודעת על קלינאית תקשורת המתמצאת בבעית אנפוף?

שלום שרה, אני קלינאית תקשורת העוסקת בתחום של בעיות אנפוף ושסעי החיך למיניהם. אני מציעה שתשלחי אלי לאימייל הפרטי שלי את פרטי בתך ואוכל לבקש ממזכירת מרפאתנו לזמן את ילדך ,אלינו, למרפאת חיך בבית חולים מאיר להערכה מקיפה של מנגנון החיך.האימייל שלי [email protected] בברכת סוף שבוע נעים, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה