חיך שפה שסועה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

22/10/2015 | 23:08 | מאת: אחמד

שלום שמי אחמד אחותי ילדה בן והוא נולד עם חיך ושפה שסועה והם לא מדברים עברית אלא רק ערבית והם תושבי הרשות איך איך הם מגיעים אליכם ואפה אתם מקבלים שמעתי שיש לכם פרופסור פינקלשטיין שהוא מנתח גדול בארץ ורציתי לדעת איך אוכל להיפגש עמו בברכה אחמד

שלום אחמד, לצערי פרופ פינקלשטיין נפטר לפני שנתיים. בכל מקרה הוא לא ניתח שסעי חיך ושפה. פרופ רוזנברג הינו אחד מהמנתחים הטובים ומומלץ להיפגש עמו. צור עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] וברצון רב אעזור. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה