יעוץ לגבי חיך ושפה שסוע בגניבה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

22/10/2015 | 19:00 | מאת: שירז

לום דר נחמני אני יבש 25 ואני רוצה להתיעץ עמך על דבר בן זוגי הוא נולד עם חיך ושפה שסוע ויש לו גלאוקומה ואני סובלת מהתפרקות רשתית ואני והוא מעוניים להביא ילדים לעולם האם נראה לך שהילדים שאנחנו נביא הם יהיו עם חיך ושפה שסועה ואם בעיות העיניים בברכה שירז משה

שלום רב, הייתי ממליצה לפנות ליעוץ גנטי. פרופ' רוטשילד מבית חולים שיבא תל השומר מצויינת. ניתן להגיע אליה עם טופס התחייבות מקופת החולים. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה