ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/09/2015 | 10:47 | מאת: זהבית

היי אריאלה, מה שלומך? הבת שלי בת 7 היום, נולדה עם חך שסוע מלא ונותחה וטופלה אצל פרופ' פינקלשטיין ז"ל, עברה אצלו ניתוחי כפתורים, שקדים ושקד שלישי, הייתה אצלך במעקב דיבור. הרבה זמן לא היינו בביקורת של א.א.ג לגבי החך והתחלתי קצת לדאוג האם החך שתיקנו לה יכול להיפתח/להיקרע פתאום? איך נדע אם נהיו בו חורים? כשאני מסתכלת על החך שלה הוא שונה לחלוטין מחך רגיל, שלנו חלק ושלה מלא גבשושיות כאלה - האם זה נורמלי? האם אנחנו צריכים לעשות ביקורת של החך? ובמידה וכן מי ישלח לנו זימון ? כנ"ל לגבי מעקב אצלך תודה רבה על הסבלנות זהבית

שלום זהבית, בהחלט ניתן להגיע לביקורת. צרי קשר עם מזכירות המרפאה 09-7472700 ובקשי תור אלי. אפשרי גם באמצעות הפקס 09-7471617 בברכת שנה טובה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה