אבחון קלינאית תקשורת- דיבור מאונפף

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/07/2015 | 13:02 | מאת: שרה

ד"ר אריאלה שלום רב! שמי שרה, אני קלינאית תקשורת. יש לי מטופלת בת 3 וחצי. הבנה והפקת שפה בנורמה. הבעיה היא במובנות הדיבור- דיבור מאונפף ברוב ההגאים בשפה. בבדיקת אא"ג הרופא טען שהכל תקין. מדריכה שלי המליצה לי לפנות אלייך. האם תוכלי לקבל את הילדה לאבחון? אשמח אם תצרי איתי קשר בהקדם האפשרי. בברכה, שרה 0548482817

שלום שרה, ברצון רב אעזור. שלחי לי לאימייל שלי [email protected] את פרטי הילדה ואבקש לזמן אותה אלי בהקדם. לאחר בדיקתי אוכל לעזור בתכנון הטיפול. לעיתים קיימת אי ספיקת חיך על רקע שסע תת רירי נסתר. בכל מקרה לאחר בדיקתי נוכל להמליץ על המשך טיפול בדיבור או המלצה על ניתוח בחיך כמו למשל מתלה לועי. בברכה, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה