בקשה לקבוע תור להתייעצות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

13/07/2015 | 09:03 | מאת: אנטון טסליצקי

שלום, בתי בת 5 הובחנה כי אוטיסטית מגיל 3. בנוסף מגיל 0 התגלה לה תזמונת די דגיורגי. עדיין לא מדברת. פר. גוטהלף המליץ לפנות אלך דר. אריאלה נחמני. אך ניתן לקבוע תור להתייעצות בנושא השפה? תודה מראש. אנטון טל. 0544292822

שלום אנטון, ברצון רב אפגש עמכם. צור קשר עם מזכירות המרפאה שלנו בבית חולים מאיר. טלפון: 09-7472700 המזכירות לילך או בתיה. ציין ששוחחת עמי ובקשתי שיזמנו אתכם אלי. במידה ותתעורר בעיה, את יכול ליצור עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה