יעוץ בענין שיעול ותחושת חנק בעת אכילה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

25/02/2015 | 11:48 | מאת: דורון

הנני סובל מספר שבועות משיעול ותחושת חנק בעת אכילה.יש לציין כי התופעה מפריעה לי וגורמת להרגשה מוזרה תוך כדי אכילה של מזון מוצק ואו נוזלי. כאשר המזון מתובל יותר,השיעול גובר. שאלתי היא כיצד ניתן לפתור את הבעיה ולאיזה רופא יש לפנות, האם לגסטרואנטרולוג או לרופא אף אוזן גרון

שלום רב, מומלץ לפנות תחילה לרופא א.א.ג. בבית חולים רמב"ם בחיפה יש מרפאת בליעה. מומלץ לפנות לשם. בברכת בריאות שלימה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה