התיעצות לאחר ניתוח מתלה לועי החיך

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/01/2015 | 09:00 | מאת: יהושוע

שלום אריאלה לאחר שנותחתי על ידי פרופסור פינקלשטיין זל אני נאלצתי לחזור על טיפול בדיבור אצל קלינאית תקשורת והיא טוענת שיש שם חור פתוח אני עברתי אצל פינקלשטיין הייתי מעומד לניתוח אצלו פעמים אך מותחנו פעם אחת ואני מתלבט איפה להנותח אני בן 25 מה עלי לעשות כי במאיר אין רוצה שמנתח בגיל כזה הוא מנתח רק ילדים ובבית חולים בו אננ מטפל הקלנאית הוא גם מנתח רק ילדים מה עלי לעשות

שלום יהושוע, אני מציע שתגיע למרפאה שלנו בבית חולים מאר ונבדוק את תלונתך כך שתוכל לקבל טיפול אחראי ונכון. אתה יכול ליצור קשר עם מזכירת המרפאה 09-7472700 בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה