לאחר ניתוח מתלה לועי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

12/01/2015 | 22:16 | מאת: אפרת

שלום אריאלה היקרה בתי (בת 7) עברה לפני מספר חודשים ניתוח מתלה לועי, על רקע שסע תת רירי נסתר של החיך ושנץ בענבל. את הניתוח עברנו בבי"ח אחר, לא במאיר, וזאת לאחר פטירתו של פרופ' םינקלשטיין. ולאחר שהיינו בהמתנה לניתוח אצלו מספר חודשים. לדעתי ההיגוי של בתי עדיין לא ברור במאה אחוז, וכמו"כ ישנה הגייה משונה שהג' והק' נשמעות גרוניות מאוד, כמו של עיראקים, כאילו משולב בהיגוי שלהם גם האות ח'. מקווה שהבנת את הכוונה. הקלינאית בביה"ח בו נותחנו חושבת שההיגוי כעת ברור מאוד ושלגיטמי לומר כך את הג והק. אני בטוחה שזה לא תקין. לדעתי גם יש לה עדיין אינפוף מסוים. אם כי הקליאנית אמרה שהדיבור, שהיה היפרנזלי, נהיה מעט היפונזלי. השאלה שלי האם ניתן להגיע אלייך להתיעצות לאחר כל התהליך שעברנו בבי"ח אחר? ידוע לך מבחינת קופות החולים איך ניתן לבקש דבר כזה? תודה ובהערכה.אפרת

שלום אפרת, בוודאי שניתן להגיע אלי. תתקשרי למרפאה 09-7472700 ובקשי שישלחו לך זימון אלי. אמרי למזכירה ששוחחת עמי. אם ישנה בעיה צרי עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] בברכה, אריאלה

14/01/2015 | 01:39 | מאת: אפרת

פשוט אין!! המסירות ההשקעה הרוח הטובה לכל ההורים כאן- תדעו שאתם בידיים הכי טובות

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה