קלינאית תקשורת עם התמחות של חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

28/12/2014 | 17:24 | מאת: רבקה

אני אימא לילד בן 5 שנולד עם חיך שסוע. לאחרונה נאלצנו להפסיק טיפול לאחר כ-3 שנים עם קלינאית ומעוניינים להמשיך עם קלינאית אחרת המתמחה בחיך שסוע. לצערי קשה לאתר קלינאית כזו, ומהמאגר שקיים באינטרנט לא הצלחתי למצוא. אנחנו גרים באזור חדרה-זכרון. אשמח אם תוכלי להפנות אותי לכתובת מתאימה...

שלום רבקה, לצערי,אכן מעט הן קלינאיות התקשורת המתמחות בחיך שסוע. מאידך, כל קלינאית בהדרכת קלינאית המומחית בתחום יכולה לטפל בהצלחה. צרי עמי קשר באמצעות האימייל שלי [email protected] ואנסה לעזור לך. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה