בריחת אוויר אפית

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

31/08/2014 | 19:12 | מאת: ה

של דר נחמני האם יש אפשרות לנתח שוב לאחר ניתוח כושל או שאין אפשרות ורקטולים אצל קלינאית תקשורת

שלום רב, דיבור אפי או בריחת אויר אפית ניתן לתקן באמצעות ניתוח או על ידי קלינאית תקשורת או בשילוב של הנ"ל. הכל לפי סוג האנפוף הסיבה והחומרה. ברצון רב אעזור לך. את יכולה ליצור קשר עמי באמצעות פקס המזכירות של מרפאת חיך שסוע בבית חולים מאיר בכפר סבא. כתבי לי את פרטים אישיים כולל ת.ז. ואבקש שתזומני. מספר הפקס 09-7471617. בברכת שנה טובה, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה