התייעצות לגבי מנתח פלסטי לניתוח שפה שסועה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

31/07/2014 | 10:09 | מאת: אאלעד

ד"ר נחמני אריאלה שלום רב, לפני כחודש נולד לנו בן מקסים ב"ה עם שסע בשפה וקצת ברכס השיניים והמחיצה באף זזה מעט בעקבות השסע. ילדנו ברמב"ם ולשם גם הלכנו למרפאת פה ולסת. ראשית, אנחנו חדשים בזה ולכן הכל מעט מוזר וישנן הרבה שאלות. השאלות החשובות והדחופות: האם יש הצדקה לשים פלסטר על השסע ע"מ להצמיד השפה באיזור השסע עד הניתוח? אמרו לנו במרפאת פה ולסת שזה עוזר למנתח.. בנוסף, מתלבטים מאוד לאיזה מנתח פלסטי ללכת ובאיזה בית חולים? רוצים כמה שיותר שהילד יקבל תוצאה הכי טובה שיש.. אשמח להמלצתך..

שלום אלעד, הנני להתנצל על העיכוב בתשובתי. לגבי הפלסטר, זו גישה טיפולית אם אינה עוזרת לרוב אינה מזיקה, אלא אם הפלסטר גורם לגירוי בעור. אוכל להפגיש אתכם עם פרופסור ליאור רוזנברג שהינו מנתח דגול בתחום וגם אישיות מקסימה. הוא אמור לנתח בבית חולים מאיר ב- 14.8 אוכל להפגש עמכם באותו היום לתת לכם אינפורמציה כללית, לענות על שאלות, לכוון ולסדר פגישה עם פרופ' רוזנברג בין הניתוחים שלו. בנוסף, בהמשך תוכלו להגיע לישיבת הצוות שלנו אך זו ככל הנראה תהיה רק בסוף ספטמבר. הנייד שלי 054-7604385 והאימייל שלי [email protected] ברצון רב אעזור לכם. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה