דיבור מאונפף ולא ברור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

27/07/2014 | 13:57 | מאת: שרית

שלום רב בתי (בת 10)עברה תיקון לב לפני כשלושה שבועות ומאז הדיבור שלה מאונפף ומאוד לא ברור .( ברקע יש תסמונת חלפ). האם זה יעבור מעצמו או שיש צורך בטיפול בדיבור?

שלום שרית, על מנת לענות לשאלתך באחריות יש צורך בבדיקת הדיבור של בתך. ככל הידוע לילדים אשר נולדים עם תמונת חל"פ ישנו לעיתים דיבור אפי על רקע מום חיך. העובדה שהדיבור האפי הופיע לאחר ניתוח הל מחייב בירור. ברצון רב אעזור. כתבי לי באמצעות אימייל שלי [email protected] פרטים על בתך הכוללים שם, שם משפחה, מספר ת.ז וטלפון ליצירת קשר. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה