זכויות ילד שנולד עם שפה שסועה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/07/2014 | 13:48 | מאת: שיר

בני בן 4 נולד עם שפה שסועה ורציתי לשאול האם הוא זכאי לטיפולי קלינאית תקשורת ללא השתתפות עצמית (27 ש"ח לכל טיפול).

שלום רב, ככל הידוע ילדים הנולדים עם חיך ושפה שסועים זכאים לטיפולי קלינאית תקשורת ללא השתתפות עצמית. מאידך, יתכן והזכאות הזו אינה חד משמעית כאשר מדובר בשפה שסועה בלבד אשר אינה אמורה להשפיע על הדיבור. אני מציעה שתפני לקלינאית התקשורת הארצית של קופת החולים בה ילדך מבוטח. אם הוא מבוטח בקופת חולים כללית, אוכל לעזור לך להגיע לקלינאית התקשורת הארצית טובה ארצי. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה