תיקון השפה בגיל 20

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

16/07/2014 | 16:06 | מאת: רוני

שלום, נולדתי עם חיך ושפה שסועה, כמובן שתיקנו לי את זה כשהייתי תינוקת וכיום זה נראה בסדר, אבל הייתי רוצה להעלים את כל הסימנים. הייתי רוצה לסדר לגמרי את השפה, האף, ומה שביניהם (שלא יהיו פסים וכו'... בקיצור להיראות "כמו כולם"). איך מתחילים תהליך כזה? עם מי צריך להיפגש? כירורג/מנתח פלסטי? אם אני עושה ניתוח, כמה זמן בערך זה החלמה? חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי תמונות של מבוגרים שעשו את הניתוח, של לפני ואחרי... רק תינוקות. אודה לכל הכוונה :)

16/07/2014 | 23:36 | מאת: י

שלום רב רוני ברצוני להמליץ לך בחום על פרופסור רוזנברג הוא מנתח במאיר ובסורוקה שבאר שבע יש לו ידי זהב הוא ממש הייתי גם ממליץ לך גם לגבי האף אם יש לך בעיה של מחיצה יש את דר קאסם שהוא מחליף את פרופסור םינקלשטין ז"ל אני גם מעומד לניתוח של שפה ןאף ביחד

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה