ניתוח שחזור מסתמים וניתוק רירית בשפה שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/07/2014 | 12:35 | מאת: מאירה

בני מולד עם חיך ושפה שסועה ולאחר ניתןח קידום מקבילה וטיפול אורטונטי היינו אצל רופא א א ג והוא אמר לנו שניתוח כזה הוא ארבע ימים השאלה שלי היא האם זה ניתוח קשה וגם תיקון השפה שסוע בברכה מאירה

שלום מאירה, שאלתך אינה ברור. לאיזה ניתוח את מתכוונת? נסי לנסח שוב את שאלתך ואשמח לענות. בברכת שבוע טוב, ד"ר אריאלה נחמני

06/07/2014 | 12:25 | מאת: מאירה

לגבי השאלה ששאלתי אותך היא האם הניתוח לשחזור מסתמים באף הוא ניתוח קשה וכמה זמן ימי אשפוז כי לנו אמרו 4ימי אשפוז בברכה מאירה

שלום רב, ככל הידוע לי אין באף מסתמים. יתכן ולא הבנת את אשר הסביר לך הרופא. נסי לברר שוב ובכל מקרה אשמח לעזור לך. הנייד שלי הוא 054-7604385 אולי בשיחה אוכל להבין את שאלתך. בברכה, דר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה