רופא מחליף התייעצות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/06/2014 | 11:29 | מאת: זהבית

אריאלה בוקר טוב אורי הייתה מטופלת אצל פרופ פינקלשטיין זל עם החיך השסוע והואזניעם. המטן המון זמן לא ביתענו ביקורת על החך השבוע שתוקן. הבנו מפרופ פינקלשטיין שדרוש מעקב כי יכולים להתפתח חורים קטנים ואנחנו רוצים רופא שמומחה בתחום שיבצע ביקורת. מי מחליף את פרופ פינקלשטיין? אל מי עלינו לקבוע תור. תודה רבה זהבית

שלום זהבית, מי שמחליף את פרופ פינקלשטיין ז"ל הוא ד"ר יניב אבנר. שלחי פקס למרפאה 09-7471617 כתבי על הפקס עבור ד"ר אריאלה נחמני וצייני פרטים של אורי ואדאג שתגיע למעקב בהקדם. בברכת יום טוב, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה