קול שוקרני

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

08/06/2014 | 23:26 | מאת: ישי

שלום לך ברצוני שאול מה הוא קול שוקרני ולמה לאנשים עם בעיה של חיך שסוע יש להם רוח מהאף וכיצד ניתן לטפל בזה

שלום שי, בדרך כלל כאשר קיימת איזו חריגות בקול כמו בריחת אויר מהאף בזמן הדיבור, קיימת תופעה של אי ספיקה חיכית לועית. תופעה זו שכיחה במקרים של חיך שסוע ובודאי שניתן לטפל בה! אוכל לעזור לך. צור קשר עם מזכירת המרפאה לחיך שסוע בבית חולים מאיר 09-7472700 או 09-7472703 ובקש תור לפגישה עמי. לחלופין ניתן לשלוח פקס אלי 09-7471617. אם אינך מסתדר שלח אלי אימייל לכתובת [email protected] בברכת יום טוב, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה