יניקה חיך ושפה שסוע לפני ואחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

08/06/2014 | 12:29 | מאת: מאיר

שלום דר נחמני ברצוני לשאול אותך מספר שאלות בתי בת החודשים מועמדת לניתוח של החיך איך אשתי תוכל להניק אותה ובדאי זה דרך נכי טובה שבתי תינק 2מה ומתי נראה לך שעושים את הניתוח של השפה לפני החיך או אחרי החיך ובאיזה זמן עדיף לעשות זו מה עלינו לעשות בנוגע לשינה זה תיקני בשביל ילוד שנוא לא נושם טוב בלילה בגלל השסעים או שזה גם לאדם מבוגר זה קורה בברכה מאיר

שלום מאיר, להלן תשובותי על פי סדר שאלותיך: 1. בדרך כלל תינוקות הנולדים עם חיך שסוע אינם יכולים לינוק משד אמם. אומנם קיימת חשיבות להנקה, אך גם תינוקות שלא ינקו משד אמם גדלים בבריאות שלימה. כמובן שקיימת גם אפשרות שאשתך תשאב את חלב האם שלה. 2. בדרך כלל החיך מנותח לאחר ניתוח השפה אשר מנותחת בגיל 3-4 חודשים. בכל מקרה אם קיימת בעית נשימה או אכילה כדאי לפנות למומחה בתחום כי ניתן לפתור כמעט כל בעיה. ברצון רב אעזור לכם. אתם יכולים ליצור מי קשר באמצעות הנייד שלי 054-7604385 או האימייל [email protected]. עדיף באימייל בו ציינו את מספר הטלפון שלכם ואחזור אליכם. בברכת יום טוב, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה