תיקון חיך או שפה שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

06/06/2014 | 10:19 | מאת: יוסי

שלום ד"ר אריאלה נחמני ברצוני לשאול אותך מספר שאלות הבן שלי מולד עם חיך ןשפה שסועה בדרגה הכי חמורה שאפשר ואי לכך אני ואישתי לא יודעים את מה לנתח קודם האם את נחיך או השפה 2 איך אשתי יכולה להעניק דרך הפטמה או דרך בקבוק או משהו כ\ה בברכה יוסי

שלום יוסי, הנני להתנצל על העיכוב בתשובתי. ברצוני לעזור לך. צור עמי קשר באמצעות הנייד שלי 054-7604385 או/ו באמצעות האימייל [email protected]. באופן כללי, לא מנתחים את החיך אלא לקראת גיל שנה בעוד שאת השפה בסביבות גיל 3-4 חודשים. אבל עד לניתוחים ניתן לעזור בכל הקשור לאכילה או הנשימה במידת הצורך. בברכת יום טוב, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה