אודה לך אם תוכלי להמליץ על רופא

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

13/05/2014 | 21:00 | מאת: עמית

שלום רב, עברתי ניתוח כריתת יבלות ופוליפ במיתרי הקול לפני כמעט חצי שנה. למרות טיפול ארוך אצל קלינאית הקול עדיין חלש. אודה לך מאד אם תוכלי להמליץ על רופא מומחה בתחום (גם באופן פרטי) אתו אוכל להתייעץ מה ניתן לעשות. האם לדעתך התאוששות מיתרי הקול וחזרה לתפקוד תקין ( המיתרים נעים היטב וחלקים וגם הסגירה די טובה, סימטריה השתפרה בגלי הרטט) צפויה להשתפר גם לאחר תקופה של חצי שנה ? תודה

שלום עמית, הנני להתנצל על העיכוב בתשובתי. הייתי ממליצה לך לפנות לקלינאית התקשורת פנינה ארנטל המומחית בבעיות קול ולהתייעץ עמה. הנייד שלה: 050-6264712 בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה