חיך ושפה שסועה ודום נשימה ופסטולה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/05/2014 | 22:28 | מאת: יחל

בשעה טובה נולד לי ילד עם חיך ושפה שסועה שהלכנו לראות רופא אף אוזן גרון התברר לנו שיש לו פסטולה הוא שלח אותנו לרופא פה ולסת והוא אמר לנו שלא צריך חהוריד את הפסטולה מה עלי לעשות כי היחד שלי מוציא חיחה ומגיע כמעט לחנק בלילה

שלום יחל, ראשית מזל טוב להולדת בנך. הרבה נחת. לגבי החיך והשפה השסועים, עליך להגיע לצוות מומחים אשר יעזו לך להתמודד עם כל קושי כל שלב. ברצון רב אעזור לך. את יכולה ליצור עמי קשר באמצעות הנייד שלי 054-7604386.אם אינני זמינה אזי תשיאי לי הודעת אסמס ואחזור אליך וכן את יכולה ליצור עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] . נוכל להפגש כבר ביום רביעי או חמישי השבוע וכבר אוכל להפגיש אותך עם מומחים בתחום ולפתור את הבעיות שעלו כרגע. בברכת יום עצמאות שמח, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה