חיך ושפה שסועים בעובר

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

01/04/2014 | 00:02 | מאת: נטע

שלום רב, הסקירה המוקדמת הראתה חיך ושפה שסועים בעוברית שלנו. אנחנו זוג צעיר ולא יודעים מה להחליט, אני מודעת לניתוחים שנצטרך לעבור,אך לא מודעת לקשיים,לשלבים ועל ההשלכות לעתיד מבחינת שמיעה,נשימה ודיבור אשמח אם תאירו את עיניי תודה מראש

שלום נטע, ברצון רב אפגש עמכם על מנת לתת לכם את כל האינפורמציה הקשורה בחיך ושפה שסועים. חזרתי זה עתה מחו"ל ולכן העיכוב בתשובתי. אך אוכל להפגש עמכם ביום שלישי הקרוב 8.4 בשעה 7.30 בבקר בבית חולים מאיר בכפר סבא במרפאת אף אוזן וגרון. הנייד שלי 054-7604385 אם איני עונה נסו שוב או השאירו הודעה. ניתן גם ליצור עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

שלום נטע, אבד לי מס' הנייד שלך. שלחי לי אותו לאימייל שלי [email protected] חג שמח,ף ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה