בעיות במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

18/03/2014 | 06:25 | מאת: אנונימית

שלום, יש לי בעיה מזה כשנה של רעידות במיתרי הקול... זה מאוד מפריע לי... הלכתי לרופאת משפחה והיא אמרה שזה בסדר ונורמלי בעת התרגשות.. אבל זה מפריע לי גם בזמן דיבור ממושך... והרעד אינו צפוי כל כך... בקשה אם תוכלו לפתור לי את הבעיה או לחדש לי על הבעיה אשמח מאוד.. בייחוד כשאני מתעתדת ללמוד גיל הרך וגננות. מודה לכם מאוד.

שלום רב, אני מציעה לך לפנות לקלינאית התקשורת פנינה ארנטל ביחידה להפרעות בתקשורת בבית חולים קפלן ברחובות. היא אחת הטובות בתחום הפרעות קול. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה