בת שנה ו-10 חודשים - מריירת המון

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

18/02/2014 | 12:34 | מאת: נל

שלום, בתי בת שנה ו-10 חודשים. בחודשים האחרונים מריירת ללא הפסקה (מחייב הסתובבות עם סינר בד / החלפת בגדים תכופה).נהגתי לקשר את הריור להוצאת שיניים (יש לה 16 שיניים, האחרונה בהן יצאה לפני 4 חודשים) - אך נראה שהריור אינו פוסק. בתי התחילה לדבר בגיל מוקדם יחסית והוגה מילים באופן ברור, כמו כן, אוכלת באופן תקין . אשמח להבין אם מדובר במשהו חולף, או שעליי לגשת עמה לבירור רפואי (ואם כן, דרך איזה רופא). בתודה רבה מראש

שלום רב, הייתי ממליצה לפנות לרופא א.א.ג לילדים. לעיתים , למשל, נשימת פה עקב חסימה בדרכי נשימה עליונות מלווה בריור היות והילד עם פה פעור. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה