פיסטולה וליחה לאחר תיקון חיך ושפה שסועה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/12/2013 | 18:50 | מאת: יהושוע

היי אריאלה לצערי הרב לאחר הבדיקה שעשיתם לי בבית החוליעם נהייה לי יותר גרוע גם הליחה וגם הנשימה אינה תקינה ועכשיו גם מהנזלת עוברת לגרון ואז בגרון זה נתקע לי ואז קשה לי לנשום גם דרך האף וגם דרך הפנה מה אני עשה במצב כזה שאני רחטוק מהבית לאן אני פונה בברכה יהושוע פרטוש

19/12/2013 | 20:59 | מאת: יהושוע

בבדיקה נמצא שיש לי םיסטולה

שלום יהושוע, ככל שזכורליהייתי נוכחת בעת הבדיקהאשרבוצעה על ידי מומחה א.א.ג. הבדיקהשבוצעה הינה בדיקת וידאואנדוסקופיה באמצעות סיב אופטי דק (בבדיקה שלך השתמש הבודק בסיב אופטי דק המיועד לבדיקת תינוקות וילדים). בדיקה זו אינה גורמת לנזק כלשהו. יתכן וללא כל קשר לבדיקה יש לך מחלת אף. בכל מקרה, אם המחלה אינה חולפת, אתה מוזמן לבדיקה במרפאתנו. בברכה, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה