אי ספיקת חיך.

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

08/12/2013 | 19:30 | מאת: יונתן אל

שלום ד"ר אריאלה נחמני לפני שנה וחצי שנתיים אבחן אותי פרופ' יהודה פינקלשטיין ז"ל כסובל מאי ספיקת חיך, אני בן 25, כמו כן הוא הפנה אותי לבדיקות נוספות ושקלו לעשות לי ניתוחים נוספים אך לבסוף התברר שאין צורך בניתוחים הנוספים מלבד הניתוחים הבאים : 1. תיקון אי ספיקת חיך 2. יישור מחיצת האף עכשיו השאלה היא כזאת מי עושה את הניתוחים האלה במקום פרופ' יהודה פינקלשטיין ז"ל ? וקבעו לי תור באפריל לטרום ניתוח.

שלום יונתן, האם עברת בדיקת דיבור אצלי, במסגרת הבדיקות שעברת? בכל מקרה אין מנתחים ללא בדיקת דיבור מקיפה. המנתחים הם פרופ' ליאור רוזנברג וד"ר יניב אבנר. צור קשר עם מרפאתנו באמצעות הטלפון 09-7472700 ובקש פגישה עמי להשלמת הבדיקה (במידה ועדיין לא עברת בדיקת דיבור). בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה