שתייה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

27/11/2013 | 11:54 | מאת: שי

שלום ביתי בת שנתיים ו9 חודשיים..אני שמתי לב אליה כאשר היא שותה שתייה כלשהי..תמיד יוצא לה מין קול כזה בזמן הבליעה(הקול הזה שממש צמאים מם מם מם)מקווה שהבנת...וכאשר היא חולה,או עם דלקת בגרון הדבר יותר..זה בסדר??או שיש צורך לבדיקת רופא??אשמח לעזרה תודה..

שלום רב, כמובן שלא ניתן לתת אבחנה באמצעות הפורום הנ"ל. לא נאה לי שקיימת בעיה המסכנת חיים. מאידך, מכיון ואתה מתאר פעולת שתיה לא רגילה המלווה בהשמעת קולות, הייתי ממליצה לפנות לרופא א.א.ג לילדים. בברכת חג אורים שמח, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה