פגישה איתך

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

21/11/2013 | 08:22 | מאת: זהבית

בוקר טוב אריאלה הבוקר הגענו מנס ציונה עם הילדה לתור שנקבע איתך וכמובן שנשלח לנו זימון הביתה בשעה 08:00 בבוקר ואמרו לנו שהיום את בכלל איננה. זוהי הפעם השניה ברציפות שקובעים לנו תור, שולחים זימון, אנחנו באים ואומרים לנו שאת איננה. אנחנו צריכים להיפגש איתך כבר הרבה זמן, לקבל הנחיות להמשך, גם הגננת של הבת שלי ביקשה שנמשיך להיות במעקב והתורים ארוכים ועד שחיכינו יצא שבאנו לשווא. בנוסף אנחנו צריכים לשמוע ממך למי עלינו לקבוע תור לביקורת של הניתוח כפתורים שעשה לבת שלי פרופ' פינקלשטיין ז"ל ומי עושה ביקורת על החך שגם הוא לדעתנו הלא מקצועית שינה את צורתו והחניכיים שינו את הגובה שלהם (צד אחד גבוה יותר מהשני) וכתוצאה מכך מחצית מהשיניים נראות למטה משמעותית מהמחצית השנייה אז אנחנו צריכים גם המלצה לגבי רופא שיניים. מחכים להדרכתך זהבית ואלי

שלום זהבית, הנני מתנצלת על כך שהגעת למרפאתנו ולא פגשת אותי. לי אין שליטה על התורים. מזכירות המרפאה אמורה הייתה לשלוח לכם ביטול כבר לפני כחודש. בכל מקרה, יהיה לכם אלי תור מהיר ואבקש שבאותו היום יבדוק רופא א.אג את האוזניים של בתך. מרפאתנו ממשיכה בפעילותה הרגילה לאחר לכתו מאיתנו של פרופ' יהודה פינקלשטיין ז"ל. בברכת שבוע טוב, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה