חיך ושפה שסועה ודום נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

18/10/2013 | 20:06 | מאת: י

שלום דר נחמני אריאלה לצערינו הרב לאחר שבני נותח על ידי םרו"פ פינקלשטיין הילד מתחיל להוציא את המשפטים והמילים דרך האף וזה גורם לא יכול לנשום טוב בלילה והוא גם מגיע לידי זה שהוא כמעט ונחנק בלילה 1השאלה שלי אם פרופ פינקלשטיין עוד נמצא כי אני לא רואה אותו בפורום והשאלה ה2מה עלינו לעשות

שלום רב, בצער רב, הנני להודיעך כי פרופסור פינקלשטיין ז"ל הלך לעולמו לפני כחודש. מאידך, אוכל לעזור לך. כתבי לי לאימייל [email protected] את פרטי ילדך ואזמין אתכם בהקדם. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה