דום נשימה חסימתי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

05/09/2013 | 12:25 | מאת: תמרה

סובלת מדום נשימה חסימתי, בשינה על הגב. שמעתי שיש חגורות מיוחדות למותניים שמסייעות להישאר בתנוחה צידית. האם הן יכולות לעזור ואם כן איך ניתן להשיגן? בברכה תמרה

06/09/2013 | 11:39 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, מדובר בחגורות בד חזק כגון ברזנט שאותןתופרים בהזמנה בידי חייט אשר תופר כיס בגב החגורה עם רוכסן ולכיס מכניסים כדור טניס. למרבית הצער הטיפול הזה יעיל במקרים נדירים ביותר. במידה והטיפול לא יצלח, את יכולה לבוא לברור כדי לאבחן את הגורם לבעייתך כך שניתן יהיה להצחע לך טיפול יעיל המתאים לך אינדיווידואלי. שנה טובה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה