חיך ושפה שסוע דום נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

25/08/2013 | 02:41 | מאת: כ

שלום פרופסור שלום רב לבני נולד עם מום חיך ושפה שסועה תיקנו לו את שפה וסגרו לו את החיך עם עצם מהירך השאלה שלי היא כזו האם יכולה לה להיות או צריכה להיות בעיה של קשיי נשימה לאחר סגירת החור כי גם בורח לו אוויר מהאף והוא עולה לכיתה א' האם אני יכול להיות רגוע בגלל הילדים שלא יצחקו על זה שיש לו בריחה מהאף הכוונה לבריחת אוויר בתודה רבה אתה רופא הכי תותח

26/08/2013 | 00:44 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ילדך צריך ךהגיע לבדיקה ולתכנון הטיפול הדרוש לו. זאת ע"מ שדיבורו, נשימתו והתפתחות שלד הפנים שלו יהיו תקינים. תודה על המחמאה. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטיין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה