חיך ושפה שסועה ודום נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

18/08/2013 | 22:01 | מאת: יעקוב

שלום פרופסור בני נולד עם חיך ושפה שסועה והוא כל הזמן בלילות ובבקרים הוא נורא עייף וגם מראה כאילו הוא הולך להיחנק והוא עבר ניתוחים רבים גם אצלך ורציתי רק לדעת עם זה קשור לקול שורקני וכיצד ניתן לטפל בזה יש לו ליחה לבנה שקשה לו להוציא אותה הוא מעומד אצלך ואצל פרופסור רוזנברג לניתוחים

19/08/2013 | 00:07 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אינני מתייחס לפציינטים שלי כאשר הם פונים בעילום שם. אינני יודע במי מדובר, אינני יודע על הליחה ועל הישנוניות. פציינט שלי פונה אלי דרך המרפאה, מעלה את בעיותיו, ואז נבדק ומטופל. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה