חיך ושפה שסועה ודום נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

17/08/2013 | 16:16 | מאת: א

שלום רב פרופסור לבני נולד עם חיך ושפה שסועה ואנחנו מאזור ירושלים ורצינו לדעת איפה יש מרפאה ורופאים שמטפלים בנושא כ\ה ואם הם מטפלים בהדסה עין כרם או הר הצופים כי הוא יוצא לו אוויר מהאף האם ישנו טיפול ומי עוסק בכך ואיפה אתה מקבל ואם אתה מתעסק עם דבר כזה

17/08/2013 | 19:20 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ודאי שו מומחיותנו ואנו מקבלים פציינטים מכל רחבי הארץ כולל מובן גם מירושלים. מספר הפקס אליו אתם יכולים לפנות: 097471617. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה