חיך ושפה שסועים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/08/2013 | 00:31 | מאת: ידיד

שלום פרופסור בני מעומד לסדרה של ניתוחים אתה יחד עם פרוספור רוזנברג וברצוני לשאול אם צריך הפניה לאחר ניתוחים כאלה להכנס לטיפול נמרץ כי בני מאוד חושש מיזה אני מציין שהוא מעומד ל7ניתוחים באותו יום

10/08/2013 | 01:01 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ככלל אין צורך בהשהיה במחלקה לטיפול נמרץ חר ניתוחים אלו. לעיתים נדירות ביותר אם קורה אירוע חריג ביותר הדבר נעשה. מכל מקום אין אשפוז בטיפול נמרץ שונה מהותית מבחינת הפציינט למעט השגחה הדוקה יותר. כך שאין בטיפול נמרץ דבר ממנו יש לחשוש. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה