טיפות איר קאר

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

22/07/2013 | 20:37 | מאת: ירון

ילד בן 11. בעל תעלות אוזניים צרות . לפני 10 חודשים עבר ניתוח סגירת נקב באוזן. אין דלקות מאז ושמיעה תקינה. שבוע האחרון יש שעווה ביתר באוזן של הניתוח ובשניה אין. נבדק ואין דלקת רק שעוות ביתר באוזן הזו. רופא א.א.ג נתן 4 טיפות פעמיים ביום למשך 7 ימים של טיפות מסוג איר קאר להמסת השעווה. האם אין בעייה בטיפות אלו? בנוסף - באופן קבוע לאחר בריכה, ים , חפיפה שיער שמים טיפת מי חמצן ומייבשים את האוזניים במייבש. האם זה תקין? או שאנו עושים ביתר?

23/07/2013 | 06:04 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב,\הטיפות אינן בעיתיטת. אין סיב ליבש את האוזניים במייבש. הן תתיבשנה מעצמן. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה