עזרה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

12/03/2013 | 10:38 | מאת: בת

שלום פרופסור, אני פונה בשם אימי, בת 72, סובלת מאסטמה כרונית, סכרת, יתר לחץ דם ועוד. בחודש האחרון היא סובלת מנזלת חריפה, שיעולים וקשיי נשימה קשים. טופלה באנטיביוטיקה ובקורטיזון והמצב לא משתפר ואף הופך גרוע יותר. בעבר נאמר לה שיש לה סינוסיטיס כרוני וש"תלמד לחיות עם זה" ולכן היא מאוד מהססת ללכת לעוד רופא, שקשה לה להאמין שמישהו יכול לעזור לה... האם יש טיפול או תרופה שיכולה לעזור? אני מאוד דואגת ומרחמת עליה... אודה לתשובתך המהירה

12/03/2013 | 20:40 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, מאחר ואמא סובלת מסינוסיטיס הא זקוקה לרופא אף, אוזן וגרון העוסק בכך. פנו למומחה ואז אמא תטופל כיאות והבעיה תיפתר. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה