MRI

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

18/02/2013 | 00:12 | מאת: מני

שלום בבדיקת MRI להיפופיזה, הופיע בפענוח משהו שקשור לספינואיד. האם זה קשור לתחום הא.א.ג. ? ומה משמעות הממצא ? PARTIALLY CSF FILLED SELLA TURCICA WITH THINNING OF PITUITARY GLAND TO THE LFET OF MIDLINE IS AGAIN IDENTIFIED WITHOUT SIGNIFICANT INTERVAL CHANGE. THERE IS PARTIAL RECOLUTION OF THE MUCOPERIOSTEAL THICKENING INVOLVING THE RIGHT SPHENOID COMPARTMENT/ REMAINDER OF THE EXAMINDER OF THE EXAMINATION REMAINS INTACT.

18/02/2013 | 06:04 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ככל הנראה אין הממצאים קשורים לרפואת אא"ג. עם זאת התיאור איננו ברור לי. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה